antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda yalın ve beğenilen bir görünüm sunar.

Parafin duvarlarla evet da sarı veya kızıl gibi vesair küşade renklerle kontrast oluşturmadığı bâtınin odanın henüz koca görünmesini sağlamlayacaktır. Eğer çok yaldırak sıfır kıpkızıl renk güpürlarınız varsa, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilinen bu etkiyi yapmak sinein bunları evinizde vurgu olarak kullanabilirsiniz!

Elan erdemli bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Döşek kellelığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Antrasit renge uyumlu renkler karınin sizlere kötüdaki görselleri sunmak istedim. Antrasit griye şık renkler için antrasit renk tonları bucak alsa da bu renk ile biraşkın rengin kuma bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile titiz binalmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar derece tavanları da ilgilendirir.

Bu arada duvara azıcık devinim zammetmek istiyorsanız geometrik duvar boyama, bant tekniği üzere uygulamalardan da arkalama alabilirsiniz. Bu dü duvar dekorasyonu fikrinin tafsilatlarına “Değişiklığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” alfabemızdan ulaşabilirsiniz.

Antrasit ve gri renklere antrasit gri boya ehil mecra odası takımınızla uyumlu fon perde ve halı renklerini seçerken, gri renklerin ilgisiz ve nötr tesirini dengelemek yürekin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere malik yatak odası ekibinızı tamamlarken nar çyürekeği, belirtik gökçe yahut turuncu üzere hamam ve canlı renkleri kaynak perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi üzere neutren renkler antrasit renkle bir araya vardığında sakin ve içi geniş bir âlem oluşturur. Bu kombinasyon aile sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet talip ve nötr bir taraf gösterilmesi mergup her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı saksılıca sektörler şunlardır:

Bu tarz şeylerin taliı silsile; çağdaş bahçe ve balkon mobilyaları, en şık davetlerinize haremlik edecek lokma odası hulliyatmları, ve şık olduğu derece kullanışlı ocaklık masa takımları, ayrıcalıklı Bellona kataloğunda siz maliyetli kullanıcılarımızın beğenilerine sunuluyor.

Antrasit renk koltuk kombinleri antrasit duvar boyas ile farklı renklerle uyumlu mağaza sprey boya dekorasyonu yapılandırmak ve antrasit koltuk modellerinden ilham başlamak için tıklayın.

şayet konut dekorasyonunda meydanda gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, ilgi çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi katkısızlamanız evet.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili gibi derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olabilir. Bu renkler natürel bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page