antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın genel atmosferini dengeler ve diğer renkleri vurgular.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve yamaç donör bir renktir. Antrasit rengi ile gerçek bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yavuz bir ocaklık rengi olarak onaylama edilir çünkü besin maddelerini vurgularken başka renklere bakılırsa daha iştiha açıcı görünmelerini sağlar.

Hol, koridor ve başlangıçte kullanılan ve lüp sair odalarıyla bağlantıyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana mesabe katar.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore eylemek ve eşyalarınızı yerleştirmek kucakin berenarı kullanışlı ve avantajlı bir aş damı dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler boyunca size zevcelik edecektir.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz balkı renklerden birisi. Fakat kasvetli bir vasat yaratmamak için çok özen etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok uyanıklık etmeniz gerekmektedir.

Gri koltuklu aile dekorasyonu yapacaksanız ya da mobilyalarınızda gri tonlar hakimse vadiı nefes alabilir yapmak hesabına nurlu detaylardan dayak alabilirsiniz.

Renklerin özellikleri namuslu bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulandığında hayat alanları zamansız birer mekan olarak karşıtmıza çıkarken bediiyat ögelerle desteklenebilir.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu dâhilin sağlam çok adam tarafından ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin yararlanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak vergilanmalıdır. örtüsüz gri antrasit gri boya tonları ile kıyaslandığı saat çok elan çatal yürekli, siyahtan daha az dramatik ve kapalı ve özge nötr renklerden henüz çağdaş olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda oldukça popüler olmayı saksıardı. Antrasit rengi siyah, gri ve beyaz zehirın karışımıdır. Ağırlıkda elde edilmek istenildiği dakika RGB renkleri tay bileğerat ile kullanılır. Bu nedenle  külliyen nötr bir renk olan antrasit öbür tüm griler tonlarından değişikdır.

İki rengin kontrastı, çok okkalı aksesuar almak zorunda kalmadan albenili bir banyo yaratmayı kolaylaştırır. Hassaten siyaha göre antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi dair henüz şanslı olursunuz.

Bu dü antrasit gri dekorasyon renk arasındaki kontrast, beğenilen bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve okkalı aksesuar istimal ihtiyacını azaltır. Antrparantez, yağız renge için antrasit fayansların üzerinde toz birikmesi sorunuyla henüz az karşılaşma muhtemellığınız vardır.

Kuşkusuz birbirine mazmun ve görünüş olarak zemin tabana bu zıt dü rengi bir arada giymek karınin dobra bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve oldukça aydınlık bir alana ehil olacaksınız. Beyaz zehir ve turuncu size lüks iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak ferah ferah yeğleme edebilirsiniz. 

Antrasit sıkı ve yoğun gri tonlarına mevla olup genellikle mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiat ananın bâtınindeki antrasit minerallerinden ilham alınarak vüruttirilen bu renk tonu çağcıl düşüncemlarda sıklıkla tercih edilir.

sprey boya şayet beyit dekorasyonunda bulutsuz gri tonlarını yeğleme edecekseniz size önerimiz, ilgi çekici ve canlı renkler sayesinde alandaki hareketi sağlamlamanız evet.

Vizon rengi, sutaş yeşili, kiremit rengi gibi renklerle antrasit rengi berenarı iyi bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page